Provalio u kontejner i ukrao dvije nogometne lopte Provalio u kontejner i ukrao dvije nogometne lopte
PETRINJA – Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke su izvijestili kako tragaju za počiniteljem koji je u ponedjeljak 9.srpnja u popodnevnim satima, uz nogometno igralište u... Provalio u kontejner i ukrao dvije nogometne lopte

PETRINJA – Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke su izvijestili kako tragaju za počiniteljem koji je u ponedjeljak 9.srpnja u popodnevnim satima, uz nogometno igralište u Ulici Andrije Petračića u Petrinji provalio u kontejner i ukrao dvije nogometne lopte. Odgovorna osoba oštećenog Kluba štetu procjenjuje na oko 800 kuna. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je loptama iz Nogometnog kluba Češko selo.

Nepoznati počinitelj je u noći s nedjelje na ponedjeljak, 8./9. srpnja, u Ulici Antuna Mihanovića u Kutini iz dvorišta 43-godišnjeg vlasnika ukrao osam aluminijskih naplataka, od kojih su četiri naplatka bila s gumama. Šteta počinjena ovom krađom procjenjuje se na oko 3500 kuna, od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

U razdoblju od 22. lipnja do 9. srpnja nepoznati počinitelj je u Popovači, naselje Ribnjača, provalio u vikendicu 81-godišnjeg vlasnika i ukrao dvije plinske boce, sobnu antenu, vrtni alat, motornu pilu, potopnu pumpu, produžne kablove i druge predmete, počinivši štetu od oko 5000 kuna. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.