Provaljeno u podrum,u autobusu ukraden mobitel, a u Lekeniku iz kuće ukradeni nakit i novac Provaljeno u podrum,u autobusu ukraden mobitel, a u Lekeniku iz kuće ukradeni nakit i novac
SISAK – U noći s utorka na srijedu, 11./12. prosinca, nepoznati počinitelj je u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku, u stambenoj zgradi provalio u... Provaljeno u podrum,u autobusu ukraden mobitel, a u Lekeniku iz kuće ukradeni nakit i novac

SISAK – U noći s utorka na srijedu, 11./12. prosinca, nepoznati počinitelj je u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku, u stambenoj zgradi provalio u podrumski prostor u kojemu je provalio i u prostorije 76-godišnje vlasnice, iz kojih je ukrao alkohola pića, sokove i ulje, počinivši štetu od nekoliko stotina kuna. Zbog teške krađe provaljivanjem od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

U autobusu koji prometuje na relaciji Sisak – Petrinja, nepoznati počinitelj je u srijedu, 12. prosinca oko 13.30 sati, iskoristio gužvu i 18-godišnjaku ukrao mobitel, čiju vrijednost on procjenjuje na oko 2500 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, zbog krađe će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava.

U srijedu, 12. prosinca u popodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u Lekeniku ušao u otključanu kuću 74-godišnje vlasnice, po kojoj je ispreturao stvari i ukrao nakit te manji iznos novca. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se intenzivno traga.

U Sisku je jučer, 12. prosinca oko 22 sata, prilikom kontrole prometa zaustavljen osobni automobil sisačkih registracija, u kojem su se nalazila dvojica mladića u dobi od 20 i 22 godine. Utvrđeno je da zajednički neovlašteno posjeduju pvc vrećicu s 35,4 grama marihuane. Droga je od njih oduzeta te će protiv obojice nadležnom prekršajnom sudu biti podnijet optužni prijedlog temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.