Radnik pao sa skele i zadobio lakše tjelesne ozljede Radnik pao sa skele i zadobio lakše tjelesne ozljede
SISAK – U subotu, 11. svibnja oko 15 sati i 50 minuta u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku,  40-godišnji djelatnik sisačkog građevinskog... Radnik pao sa skele i zadobio lakše tjelesne ozljede

SISAK – U subotu, 11. svibnja oko 15 sati i 50 minuta u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku,  40-godišnji djelatnik sisačkog građevinskog obrta je prilikom obavljanja radova na fasadi stambene zgrade pao s visine od četiri metra s građevinske skele, pri čemu je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici, a očevid na mjestu događaja obavljen je u suradnji s inspektorom zaštite na radu. U svezi ovog događaja policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.