Raspored izvođenja daljnjih radova na projektu Aglomeracije u Petrinji Raspored izvođenja daljnjih radova na projektu Aglomeracije u Petrinji
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 25. do 29.ožujka 2019. godine izvodit će se sljedeći... Raspored izvođenja daljnjih radova na projektu Aglomeracije u Petrinji

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 25. do 29.ožujka 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina, i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka i priprema za asfaltiranje cesta. Asfaltiranje ulice B. Rumlera te u ulicama Valente, odvojci Tiljka i Rumlera.

Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 u ulici Gromova izrađivat će se kućni priključci. Izrada cjevovoda i kućnih priključaka trajat će u Sisačkoj ulici, ulici dr. Ivana Ribara, Ulici Mate Božićevića te u ulici Otona Kučere.  Izrada kućnih priključaka, montaža uličnih kapa i rubnjaka trajat će u Gajevoj ulici. U sklopu Cjeline 3 trajat će priprema tlačna proba u ulici Ivana Trnskog.

Mošćenica

U Ulici Ante Starčevića trajat će priprema za bušenje i postavljanje kanalizacije te izrada kanalizacije i spajanje na Ulicu Ruđera Boškovića. Izrada kanalizacije trajat će u Ulici kneza Branimira, u Ulici kralja Petra Krešimira trajat će dizanje poklopaca na visinu i priprema za asfaltiranje dok će u Kolodvorskoj trajati izrada kućnih priključaka.

Vezano uz vodoopskrbu, trajat će radovi na ugradnji i montaži zasunskih okana u Ulici braće Radić.

Novo Selište

Nastavlja se s pripremom podloge za asfalt ulice prema kupalištu.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.