Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 12.do 16.studenoga Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 12.do 16.studenoga
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 12. do 16. studenog 2018. godine izvodit će se... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 12.do 16.studenoga

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 12. do 16. studenog 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Izrada kućnih priključaka za kanalizaciju i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića, Stjepana Pejakovića, Vladimira Stahuljaka, Matije Peraka i Miroslava Krleže.
 • Izrada kanalizacije i kućnih priključaka u Sisačkoj ulici a u sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulice Bogomira Rumlera, Đure Tiljka, Ive Valenta i pripadajućih odvojaka. Kanalizacija će se izrađivati i u Reljkovićevoj ulici a kućni priključci na Trgu Matice Hrvatske.
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 izvodit će se tlačne probe u ulicama Otona Kučere i Gromovi a izrada kućnih priključaka i priprema za asfalt trajat će u ulici Vladka Mačeka. U Ulici Milana Dujnića trajat će izrada vodovoda a sekundarni vodovod izrađivat će se u Sisačkoj ulici.
 • U sklopu Cjeline 3, Ulica Đure Pukeca, Ulica Ivana Hangije te Ulica braće Janeković će se pripremati za asfaltiranje te će se određeni dijelovi i asfaltirati.
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza izvodit će se radovi u ulici Vidikovac.
 1. Novo Selište
 • U sklopu odvodnjavanja naselja pripremat će se podloge za asfaltiranje u Kupskoj ulici i ulici prema kupalištu.
 1. Mošćenica
 • Izrada kućnih priključaka u Ulici Ante Starčevića i asfaltiranje te ponovna priprema za asfaltiranje ulice Josipa Jelačića. U ulici Ruđera Boškovića trajat će izrada kanalizacije i vodovoda a vezano uz vodoopskrbu, kućni priključci će se izrađivat i u Ulici braće Radić te Ulici Ante Starčevića.
 1. Vodosprema Zebinac

Građevinski radovi u desnoj komori i ispitivanje vodonepropusnosti te priprema za radove u lijevoj vodnoj komori. Vanjski i unutarnji građevinsko obrtnički radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.