Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 13.do 17.svibnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 13.do 17.svibnja
PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 13. do... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 13.do 17.svibnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 13. do 17. svibnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina, i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka i priprema za asfaltiranje cesta.
  • Sanacija ulice Vladka Mačeka te izrada šahti i kućnih priključaka u Reljkovićevoj ulici.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u ulici Gromova izrađivat će se kućni priključci. Ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada trajat će u Ulici Ive Maline te Mile Wood.
  • Izrada cjevovoda i kućnih priključaka trajat će u Ulici Ksavera Šandora Gjalskog, te u ulici braće Hanžek. Montaža uličnih kapa i rubnjaka trajat će i dalje u Gajevoj ulici koja će se pripremati i za asfaltiranje dok će u Sisačkoj ulici biti izvođeni radovi na izradi sekundarnog cjevovoda i kućnih priključaka.
  1. Mošćenica
  • Izrada rubnika u ulicama Franje Ogulinca Selje i Vere Grozaj, izrada sekundarnog vodovoda, kućnih priključaka i priprema za cementnu stabilizaciju u Ulici A. Starčevića te priprema za asfaltiranje Kupska ulice i Ulice Ljudevita Gaja.
  • Vezano uz vodoopskrbu, trajat će radovi na ugradnji i montaži zasunskih okana i fazonskih komada u Ulici braće Radić. U Ulici Ante Starčevića i dalje će trajati izrada kućnih priključaka.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.