Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 14.do 18.siječnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 14.do 18.siječnja
PETRINJA – Prema informacijama od strane izvođača, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 14. do 18. siječnja... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 14.do 18.siječnja

PETRINJA – Prema informacijama od strane izvođača, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 14. do 18. siječnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina, uređivat će se makadamske ulice te će se sanirati ulice zahvaćene radovima.
 • Priprema podloge za asfalt te asfaltiranje u Ulici Milana Nemičića te Matije Peraka, kao i u Ulici Đure Tiljka i Ive Valenta.
 • Zemljani i montažerski radovi odvijat će se u Ulici Miroslava Krleže te u Jandrićevoj a nastavlja se s asfaltiranjem Sisačke ulice (od Gavrilovića do benzinske postaje).
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 nastavit će se s asfaltiranjem Ulice Vladka Mačeka a u Ulici Ljudevita Gaja će se pripremati stabilizacija. Preostali radovi na vodovodu u sklopu ove cjeline odvijat će se u Ulici Franje Jelačića te u Ulici Ivana Mažuranića i Ulici Ive Maline gdje će trajati tlačne probe i pripreme za iste.
 • U sklopu Cjeline 3, trajat će zemljani i montažerski radovi u Voćarskoj ulici.
 1. Novo Selište
 • Nastavlja se uređivanje rubnika u Kupskoj ulici.
 1. Mošćenica
 • Izrada kanalizacije u Ulici Hrvatskih branitelja, sanacija kućnih priključaka u Kupskoj ulici te izrada kućnih priključaka u Ulici Brezovačkog odreda, Ulici 22. lipnja, Petra Zrinskog i Augusta Šenoe.
 • Vezano uz vodoopskrbu radovi na izradi kućnih priključaka izvodit će se u Ulici Ljudevita Gaja dok će se radovi na vodovodu izvoditi u Ulici Ruđera Boškovića.
 1. Nova Drenčina

Nastavljaju se radovi na izradi ključnih priključaka.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.