Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15. do 19. srpnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15. do 19. srpnja
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. srpnja 2019. godine izvodit će se... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15. do 19. srpnja

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. srpnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

1.Grad Petrinja

  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka i priprema makadamskih ulica te će se za asfaltiranje pripremati Ajdovščinska ulica.
  • Za asfaltiranje će se pripremati i sljedeće ulice: Rumlerova, Đure Tiljka i Ive Valenta, Sv. Nikole Tavelića, Josipa Kundeka i Marina Držića I odvojak, a Tiljkova i Valente će se i dijelom asfaltirati.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u ulici Gromova nastavit će se s izradom kućnih priključaka, a s ugradnjom škrinjica i pripremom za asfaltiranje u Gajevoj ulici prema Gavriloviću. Nastavit će se i radovi na saniranju Ulice Vladka Mačeka i Matije Antolca a u Ulici braće Hanžek trajat će radovi na izradi cjevovoda i kućnih priključaka.

2.Mošćenica

  • Vezano uz odvodnju, tijekom ovog tjedna trajat će izrada cementne stabilizacije u ulici A. Starčevića te izrada sekundarnog voda i spajanje kućnih priključaka. Priprema za asfaltiranje izvodit će se u Ulici Petra Krešimira, Marina Držića i Vatroslava Lisinskog.
  • Za asfaltiranje će se pripremati Ulica braće Radić a asfaltirat će se u Ulici Brezovačkog odreda, Hrvatskih branitelja I odvojak, Ul. 22 lipnja. U ulici J.J. Strossmayera i Ljudevita Gaja trajat će radovi na izradi bankina.
  • Vezano uz vodoopskrbu,neće se izvoditi radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.