Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 21.lipnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 21.lipnja
PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 17. do... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 21.lipnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 17. do 21. lipnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina, i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka i priprema makadamskih ulica.
  • U Reljkovićevoj će trajati izrada šahti i kućnih priključaka a priprema za asfaltiranje trajat će u ulicama: Pavla Štosa, Svetog Leopolda Mandića te Marka Križevčanina.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u ulici Gromova izrađivat će se kućni priključci a izrada cjevovoda i kućnih priključaka trajat će u Ulici braće Hanžek. Izrada škrinjica i priprema za asfalt trajat će u Gajevoj ulici, a asfaltirat će se A. Kovačevića te dr. I. Ribara, sanirat će se Ulica Vladka Mačeka dok će u Sisačkoj ulici biti izvođeni radovi na izradi cjevovoda.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz odvodnju, radovi će se izvoditi u Ulici Narodnog preporoda te Ulici braće Radić (priprema tampona), u Ulici Vatroslava Lisinskog nastavit će se s asfaltiranjem i pripremom cementne stabilizacije.
  • U Ulici Ante Starčevića izrađivat će se sekundarni vod i spajanje kućnih priključaka te će se provesti asfaltiranje. U Ulici Ribnjak trajat će priprema za asfaltiranje i asfaltiranje.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici Ante Starčevića i dalje će trajati izrada kućnih priključaka.
  1. Novo Selište
  • U sklopu radova na odvodnjavanju, trajat će priprema podloge za asfaltiranje ulice prema kupalištu

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.