Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 21.do 25.rujna

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 21. do 25. rujna 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Nastavak radova u ulici Katarine Zrinski i P.R. Vitezovića te završetak radova na revizionim kanalima na Sajmištu. Asfaltiranje će se izvoditi u Ulici pukovnika Predraga Matanovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavlja se s radovima u Sisačkoj ulici. Sekundarni vod će se izrađivati i u Ulici P. Zrinskog a radovi će se izvoditi i u Ulici Gromova, Ulici Josipa Nemeca te Matije Gupca.

Mošćenica

  • Nastavlja se sanacija terena po dovršetku asfaltiranja te uređenje kolnih ulaza. Radovi na kanalu u Kolodvorskoj ulici te asfaltiranje državne ceste.
  • Vezano uz vodoopskrbu, započet će ugradnja vodomjera u šahte kućnih priključaka.

Vodosprema Popova šuma

  • Priprema za injektiranje betonskih površina lijeve komore.

Vodosprema Zebinac

  • Završetak postave strojarskih instalacija u objektu, priprema i iskop za vanjske radove.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se radovi na crpnim stanicama te priprema za asfaltiranje.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X