Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 23.do 26.travnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 23.do 26.travnja
PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od strane izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 23.... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 23.do 26.travnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od strane izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 23. do 26. travnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina, i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka i priprema za asfaltiranje cesta.
 • Asfaltiranje u ulicama Valente i B. Rumlera te u odvojcima Tiljka i Rumlera a izrada šahti i kućnih priključaka trajat će u Reljkovićevoj ulici.
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u ulici Gromova izrađivat će se kućni priključci. Ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada trajat će u Ulici Ive Maline te Mile Wood.
 • Izrada cjevovoda i kućnih priključaka trajat će u Ulici Ivana Ribara, u Ulici Ksavera Šandora Gjalskog, te u ulici braće Hanžek. U Željezničkoj ulici trajat će izrada kućnih priključaka a montaža uličnih kapa i rubnjaka trajat će i dalje u Gajevoj ulici dok će u Sisačkoj ulici biti izvođeni radovi na izradi sekundarnog cjevovoda i kućnih priključaka.
 1. Mošćenica
 • Ulici Ante Starčevića odvojak trajat će postavljanje kanalizacije, izrada sekundarnog voda te spajanje na sekundarni vod. U Ulici Ante Starčevića izvodit će se priprema za cementnu stabilizaciju a za asfaltiranje će se pripremati Kupska ulica.
 • U Ulici Franje Ogulinca Selje i odvojcima trajat će izrada bankina i iskopi jaraka.
 • Vezano uz vodoopskrbu, trajat će radovi na ugradnji i montaži zasunskih okana i fazonskih komada u Ulici braće Radić, Petra Zrinskog, Ljudevita Posavskog te Ruđera Boškovića. U Ulici Ante Starčevića trajat će izrada kućnih priključaka.
 1. Novo Selište
 • Nastavlja se s pripremom podloge za asfalt ulice prema kupalištu te asfaltiranje.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Ujedno svim našim korisnicima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.