Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 25.do 29.siječnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 25. do 29. siječnja 2021. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Nastavljaju se radovi na retencijskom bazenu kao i radovi na kanalu u Ulici 6. kolovoza, gdje će trajati i izrada ključnih priključaka za odvodnju.
  • Vezano uz vodoopskrbu, radovi će ovog tjedna trajati u Sisačkoj ulici te ulici Jelene Babić kao i na dionici ulice 6. kolovoza.

Mošćenica

  • Izrada termoizolacije tlačnog cjevovoda u ulici A. Starčevića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, traju završni radovi, radovi oko hidranata i tlače probe te ugradnja vodomjera u šahte kućnih priključaka.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se radovi na crpnoj stanici.

Na aglomeracijskim vodospremama Zebinac i Popova šuma izvodit će se pregled stanja.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X