Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 3.do 7.kolovoza

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 3. do 7. kolovoza 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Izrada bankina u ulici P. Matanovića, ugradnja cjevovoda i nastavak radova na kanalu kod Sajmišta te u ulici P. R. Vitezovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu nastavlja se priprema za asfaltiranje u Ulici Gromova gdje će se izvoditi i prekopi za izradu zasunskih okana. U ulici 6. kolovoza izvodit će se šlicanje dok će se u Sisačkoj montirati hidranti te će se izrađivati betonski mostovi uz državnu cestu.

Mošćenica

  • Izrada bankina u Ulici R. Boškovića te Kolodvorskoj.

Nova Drenčina

  • Nastavak pripreme Livadarskog puta za asfaltiranje

Slatina

  • Izrada bankina na asfaltiranim ulicama (Ajdovščinska i Unska). Sanacija oštećenja uočena nakon snimanja CCTV-a.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X