Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 19.siječnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 19.siječnja
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. siječnja izvodit će se sljedeći radovi:... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 19.siječnja

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. siječnja izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • U sklopu kanalizacijske mreže Slatina, izvodit će se uređenje bankina u Zvorničkoj ulici te izrada ključnih priključaka u Ulici Vidikovac.
 • Vezano uz dogradnju kanalizacijske mreže, tijekom ovog tjedan provodit će se sanacija i održavanje prometnica u Ulici M. Jandrića i odvojku I. Maline. Sanacija i održavanje prometnica trajat će i u I. i Odvojku Ulice Marina Držića.
 • Preostali radovi na kanalizaciji provode se u Odvojku Vladimira Stahuljaka te u Ulici kneza Domagoja, kao i u Ulici Predraga Matanovića. Sanacija i održavanje prometnica trajat će u Ulici Z. Kuhara i Šulerovoj dok će priprema za asfaltiranje trajati u Ulici M. Križevčanina, P. Štosa i dijelu ulice Mile Wood.
 • Vezano uz vodoopskrbu, radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 2 izvode se u Ulici Đ. Tiljka, Ulici Mile Wood i Ulici R. Lopašića a u sklopu Cjeline 3 izvodit će se radovi u Ulici I. Trnskog, S. Tonkovića i Vinogradi.
 1. Mošćenica
 • Tijekom ovog tjedna izvodit će se pripremni radovi za asfaltiranje te će se asfaltirati u ulicama V. Grozaj, B. Krnić i Odvojak Sisačke.
 1. Nova Drenčina
 • U tijeku je izrada kućnih priključaka.
 1. Novo Selište
 • Radovi odnosno izrada kućnih priključaka traju u Kupskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.