Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 20.listopada Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 20.listopada
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 20. listopada 2018. godine izvodit će se... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 20.listopada

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 20. listopada 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Izrada kućnih priključaka za kanalizaciju i priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića, Stjepana Pejakovića, Vladimira Stahuljaka, Matije Peraka i Miroslava Krleže.
 • Izrada kanalizacije i kućnih priključaka u Sisačkoj ulici a u sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izrađivat će se kućni priključci i pripremati za asfaltiranje Ulice Bogomira Rumlera, Đure Tiljka, Ive Valenta i pripadajućih odvojaka.
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi i izrada kućnih priključaka vode u Ulici Brezje i M.Dujnića. Zemljani i montažerski radovi izvodit će se i u Ulici Otona Kučere a kućni priključci će se izrađivati i u Ulici Vladka Mačeka.
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina I. faza izvodit će se radovi u Slatinskoj ulici a u sklopu kanalizacijske mreže Slatina II. faza izvodit će se ugradnja lijevano željeznih poklopaca za kućne priključke u Unskoj, Ajdovščinskoj i Wagnerovoj ulici.
 1. Novo Selište
 • U sklopu odvodnjavanja naselja pripremat će se podloge za asfaltiranje u Kupskoj ulici i ulici prema kupalištu.
 1. Mošćenica
 • Izrada kanalizacije u Ulici Hrvatskih branitelja, sanacija kanalizacije u Ulici bana Josipa Jelačića te izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić, Ante Starčevića te Ulici Vatroslava Lisinskog. Za asfaltiranje se priprema Ulica kralja Tomislava čiji će se dio i asfaltirati.
 • U sklopu vodoopskrbe Mošćenica – Cjelina 1 izvodi se izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić i Ulici Ante Starčevića. Zemljani i montažerski radovi izvodit će se u Ulici Ruđera Boškovića, Kolodvorskoj ulici i odvojku.
 1. Nova Drenčina
 • Izrada kanalizacije u naselju.
 1. Vodosprema Zebinac
 • I dalje traju građevinski radovi u desnoj komori. Također će se izvoditi strojarski radovi u strojarnici i desnoj vodnoj komori te vanjski i unutarnji građevinsko obrtnički radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.