Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 16.do 21.srpnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 16.do 21.srpnja
PETRINJA– U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 16. do 21. srpnja izvodit će se sljedeći radovi: Grad... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 16.do 21.srpnja

PETRINJA– U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 16. do 21. srpnja izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Izrada kućnih priključaka i dalje traje u Vinogradskoj ulici, Ulici Nikole Tesle te Ulici Gromova. Za asfaltiranje se pripremaju ulice Vladka Mačeka, odvojak Mate Bučara i Voćarska ulica a kanalizacija će se izrađivat u Sisačkoj ulici. U Jandrićevoj ulici trajat će zemljani i montažerski radovi.
 • Vezano uz dogradnju kanalizacijske mreže, u Nemičićevoj ulici izrađivat će se kućni priključci a za asfaltiranje se pripremaju ulice Đ. Tiljka, Ive Valente s odvojcima.
 • Vezano uz vodoopskrbu, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi te izrada kućnih priključaka u Ulici Gromova i Matije Antolca, te zemljani i montažerski radovi u Brezje.
 • U sklopu Cjeline 3 tijekom ovog tjedna nastavlja se s pripremom podloge za asfalt ulice Zeleni brijeg.
 1. Mošćenica
 • Izrada kanalizacije u Ulici Hrvatskih branitelja, Petra Zrinskog i Ulici Brezovačkog odreda. U Ulici braće Radić trajat će izrada kućnih priključaka dok će u Sisačkoj trajati izrada sekundarnog voda.
 • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici Petra Zrinskog trajat će izrada vodovoda i kućnih priključaka a u Ulici braće Radić i Sisačkoj ulici trajat će izrada kućnih priključaka.
 1. Nova Drenčina
 • Priprema za asfaltiranje provodit će se u Ulici Mate Jerkovića.
 1. Vodosprema Zebinac
 • Nastavljaju se montažerski radovi u i oko vodospreme. Također nastavljaju se građevinski radovi u jednoj komori.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.