Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 22.rujna Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 22.rujna
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 17. do 22. rujna 2018. godine izvodit će se... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 22.rujna

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 17. do 22. rujna 2018. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Izrada kućnih priključaka u Ulici Mirka Antolića te priprema podloge za asfalt u Ulici Milana Nemičića, Stjepana Pejakovića, Vladimira Stahuljaka, Matije Peraka i Miroslava Krleže.
 • U sklopu dogradnje kanalizacijske mreže radit će se priprema za asfaltiranje Ulice Bogomira Rumlera, Đure Tiljka, Ive Valenta i pripadajućih odvojaka.
 • Vezano uz vodoopskrbu centar/istok, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi i izrada kućnih priključaka vode u Ulici Gromova i Ulici Franje Miličića te izrada kućnih priključaka u Ulici Brezje.
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina II. faza izvodit će se ugradnja ljevano željeznih poklopaca za kućne priključke u Unskoj, Ajdovščinskoj i Wagnerovoj ulici.
 1. Novo Selište
 • U sklopu odvodnjavanja naselja izvodit će se zemljani i montažerski radovi u ulici prema kupalištu te priprema podloge za asfaltiranje u Kupskoj ulici.
 1. Mošćenica
 • Izrada kanalizacije u Ulici Ruđera Boškovića tete izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić. Za asfaltiranje se priprema Ulica kralja Tomislava a asfaltirat će se dio Sisačke ulice.
 • U sklopu vodoopskrbe Mošćenica – Cjelina 1 izvodi se izrada kućnih priključaka u Ulici braće Radić i montaža zasunskih okana u Sisačkoj ulici (na D1).
 1. Nova Drenčina
 • Izrada kanalizacije u naselju.
 1. Vodosprema Zebinac
 • Izvode se građevinski radovi u desnoj komori te vanjski i unutarnji građevinsko-obrtnički radovi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.