Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 19.do 24.veljače Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 19.do 24.veljače
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 19. do 24. veljače izvodit će se sljedeći radovi:... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 19.do 24.veljače

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 19. do 24. veljače izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • Tijekom ovog tjedna zemljani i montažerski radovi izvodit će se na Šetalištu K. Knežića a u Nemičićevoj ulici izvodit će se radovi na kućnim priključcima. Radovi na kanalizaciji izvodit će se u ulici Predraga Matanovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izvodit će se radovi u sklopu Cjeline 3 i to u Ulici Vinogradi i Vinogradskoj ulici.
  1. Mošćenica
  • Radovi na kanalizaciji će se izvoditi u Ulici Hrvatskih branitelja i Ulici hrvatskih branitelja odvojak I te u Ulici Augusta Šenoe.
  1. Nova Drenčina
  • I dalje traju radovi na kolektoru Nova Drenčina.
  1. Novo Selište
  • Za potrebe odvodnjavanja, radovi na izradi kućnih priključaka i dalje traju u Kupskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.