Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za idući tjedan Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za idući tjedan
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 22. do 26. siječnja izvodit će se sljedeći radovi:... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za idući tjedan

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 22. do 26. siječnja izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • U sklopu kanalizacijske mreže Slatina, nastavlja se izrada ključnih priključaka u Ulici Vidikovac.
 • Preostali radovi na kanalizaciji provode se u Odvojku Vladimira Stahuljaka te u Ulici kneza Domagoja, kao i u Ulici Predraga Matanovića.
 • Vezano uz vodoopskrbu, radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 2 izvode se u Ulici Đ. Tiljka, a u sklopu Cjeline 3 izvodit će se radovi u Ulici I. Trnskog, S. Tonkovića i Vinogradi.
 1. Mošćenica
 • Tijekom ovog tjedna izvodit će se pripremni radovi na asfaltiranju te priprema makadamskih cesta Ulice Franje Ogulinca Selje.
 • Vezano uz vodoopskrbu, izvodit će se kućni priključci u Ulici Tome Bakača.
 1. Nova Drenčina
 • U tijeku je izrada kućnih priključaka.
 1. Novo Selište
 • Za potrebe odvodnjavanja, izrada kućnih priključaka izvodi se i dalje u Kupskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.