Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za ovaj tjedan Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za ovaj tjedan
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 11. do 16. prosinca 2017. izvodit će se sljedeći radovi: Grad... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za ovaj tjedan

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 11. do 16. prosinca 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • Tijekom ovog tjedna vršit će se asfaltiranje Zvorničke ulice a u sklopu kanalizacijske mreže Slatina će se izvodit pripremni radovi za asfaltiranje u Sisačkoj ulici.
 • U odvojku ulice Mile Wood, ulici Bogoslava Šuleka te Zvonimira Kuhara izvode se kućni priključci a u sklopu dogradnje kanalizacijske mreže izvode se radovi u Ulici Stjepana Radića i Jandrićevoj.
 • U Ulici Matije Gupca i dalje traju radovi bušenja ispod državne ceste D30 za potrebe transportnog kolektora T1.
 • Preostali radovi na kanalizaciji izvode se u Vinogradskoj ulici, Ulici M. Križevčanina, Sv. N.Tavelića te Mile Wood kao i u Odvojku Vladimira Stahuljaka te Ulici kneza Domagoja.
 • Vezano uz vodoopskrbu, radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 1 izvode se u Sisačkoj ulici a za područje centar/istok, Cjelina 2, nastavljaju se radovi na vodovodu u Perakovoj ulici. Asfaltirat će se Lopašićeva te će se vršiti priprema za asfaltiranje Gundulićeve te Trga Franje Tuđmana. U Vinogradskoj ulici se odvijaju i radovi vezani uz pripremu i asfaltiranje prekopa u sklopu Cjeline 3.
 1. Mošćenica
 • Tijekom ovog tjedna vršit će se priprema za asfaltiranje sljedećih ulica: Ivana Zocha, Franje Šrama, Vere Grozaj, Ante Starčevića i Sisačke ulice.
 1. Nova Drenčina
 • I dalje traju radovi na kanalizaciji na kolektoru Nova Drenčina.
 1. Novo Selište
 • Za potrebe odvodnjavanja, radovi na kanalizaciji izvode se i dalje u Kupskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.