Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za ovaj tjedan Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za ovaj tjedan
PETRINJA –  U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 23. do 28. listopada 2017. izvodit će se sljedeći radovi: Grad... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji za ovaj tjedan

PETRINJA –  U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 23. do 28. listopada 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • Na kanalizacijskoj mreži Slatina i dalje traju radovi na kanalizaciji u Sisačkoj ulici a u Zvorničkoj traju radovi na sanaciji i pripremi za asfaltiranje.
  • Radovi na kanalizaciji se izvode i u I. i III. odvojku ulice Marina Držića gdje su u tijeku radovi na sanaciji i pripremi za asfaltiranje a u ulici Matije Gupca vrše se radovi bušenja ispod državne ceste D30 za potrebe transportnog kolektora.
  • Dogradnja kanalizacijske mreže izvodi se u Ulici Otona Kučere a preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada izvode se još u ulicama Josipa Kundeka, Sv. Leopolda Mandića, Pavla Štoosa, Ulici kneza Domagoja te Ivana Meštrovića a radovi vezani uz kućne priključke izvode se u ulici Frana Galovića, Jure Turića te Josipa Kraša kao i u Ulici pukovnika Predraga Matanovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvode se u Vatrogasnoj ulici a kućni priključci u ulici Vladka Mačeka, Dragutina Careka te na spoju Dragutina Careka i Matije Reljkovića te Otona Kučere. Radovi u sklopu Cjeline 1 nastavljaju se u Ulici Ante Starčevića te u ulici kralja Tomislava.
  1. Mošćenica
  • Radovi na kanalizaciji izvode se u ulici Ante Starčevića.
  1. Nova Drenčina
  • I dalje traju radovi na kolektoru Nova Drenčina.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.