Razbojništvo u Petrinji Razbojništvo u Petrinji
PETRINJA – U ponedjeljak, 17. lipnja, u kasnim poslijepodnevnim satima, u Petrinji, u Ulici Stjepana Radića, u trgovini mješovitom robom, nepoznati počinitelj počinio je... Razbojništvo u Petrinji

PETRINJA – U ponedjeljak, 17. lipnja, u kasnim poslijepodnevnim satima, u Petrinji, u Ulici Stjepana Radića, u trgovini mješovitom robom, nepoznati počinitelj počinio je kazneno djelo razbojništva tijekom kojeg je, uz prijetnju oružjem, djelatnici trgovine otuđio novac, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Policija poduzima sve mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, te moli poziva građane koji imaju eventualna saznanja o ovom kaznenom djelu, da informacije jave policiji na broj 192.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.