Razgovaraonica “O prijateljstvu” Razgovaraonica “O prijateljstvu”
MAJUR – Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Majur u srijedu 11.travnja s početkom u 17 sati organiziraju razgovaraonicu za... Razgovaraonica “O prijateljstvu”

MAJUR – Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Majur u srijedu 11.travnja s početkom u 17 sati organiziraju razgovaraonicu za djecu predškolske dobi i učenike nižih razreda pod nazivom „O prijateljstvu“ koju će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor i Suzana Velešnjak, mag. primarnog obrazovanja.

Na razgovaraonici sudionicima će biti pročitana motivacijska priča „O dva skakavca“, a potom će sudionici izrađivati i predstavljati gusjenice prijateljstva koje se izrađuju od ekološki prihvatljivih materijala.

Ovaj susret dio je projekta NNNI – Nasilje nije naš izbor koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Nositelj aktivnosti je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, partneri na projektu su Grad Sisak, Općina Lekenik, Općina Majur, Narodna knjižnica i čitaonica Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, a suradnik je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Projekt će se provoditi tijekom školske/pedagoške godine 2017/18.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.