Razvojni forum Kontinentalne Hrvatske Razvojni forum Kontinentalne Hrvatske
VINKOVCI/SISAK – Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine, u Lovačkom domu Kunjevci, na području Grada Vinkovaca sudjelovao u radu ... Razvojni forum Kontinentalne Hrvatske

VINKOVCI/SISAK – Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine, u Lovačkom domu Kunjevci, na području Grada Vinkovaca sudjelovao u radu  „Razvojnog foruma Kontinentalne Hrvatske“ koji je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Cilj razvojnog foruma je upoznati ključne dionike razvoja s regionalne razine s konceptom i dinamikom izrade Nacionalne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak održao je, kao i predstavnici ostalih županija, prezentaciju razvojnih pitanja, potencijala, ključnih gospodarskih grana i pokretača razvoja, te razvojnih projekata Sisačko-moslavačke županije.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.