Razvojni forum Kontinentalne Hrvatske Razvojni forum Kontinentalne Hrvatske
VINKOVCI/SISAK – Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine, u Lovačkom domu Kunjevci, na području Grada Vinkovaca sudjelovao u radu ... Razvojni forum Kontinentalne Hrvatske

VINKOVCI/SISAK – Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine, u Lovačkom domu Kunjevci, na području Grada Vinkovaca sudjelovao u radu  „Razvojnog foruma Kontinentalne Hrvatske“ koji je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Cilj razvojnog foruma je upoznati ključne dionike razvoja s regionalne razine s konceptom i dinamikom izrade Nacionalne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak održao je, kao i predstavnici ostalih županija, prezentaciju razvojnih pitanja, potencijala, ključnih gospodarskih grana i pokretača razvoja, te razvojnih projekata Sisačko-moslavačke županije.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.