Remi u Šodergrabi između Sloge i Gvozda Remi u Šodergrabi između Sloge i Gvozda
HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 16. kolu Treće županijske nogometne lige sisačko-moslavačke, ugostili su momčad Gvozda, a susret je okončan bez pobjednika... Remi u Šodergrabi između Sloge i Gvozda

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 16. kolu Treće županijske nogometne lige sisačko-moslavačke, ugostili su momčad Gvozda, a susret je okončan bez pobjednika – 2:2.

Domaći su prvi priprijetili već u 6. minuti kada se Puškić našao u sredini kaznenog prostora i glavom uspio naciljati samo vratnicu, a u 12. minuti pokušao je i iz slobodnog udarca, s desne strane, s 18 metara, ali gostujući vratar Kuljanac uspio je loptu odbiti. Isti igrač bio je i asistent u 15. minuti kada je s lijeve strane ubacio upotrebljivu loptu pred gostujuća vrata, ali Prepelec je ostao kratak za nekoliko centimetara i lopta je završila izvan igrališta. Ipak, u 27. minuti Prepelec se našao na pravom mjestu nakon ubačaja Knežića s desne strane u sredinu kaznenog prostora i gostujuća mreža se zatresla. Novu prigodu domaći su imali u 35. minuti kada je Marić ubacio loptu s desne strane na 10-ak metara od vrata, a Knežić glavom prebacio vratnicu. Nakon toga gosti su, u 38. minuti, došli do poravnanja kada je Vrbić ubacio oštru loptu u visini 11- erca, a Abramović je samo skrenuo u mrežu.

U drugom dijelu, u 53. minuti, Marić je odigrao povratnu loptu na 18 metara za Ćosića koji ju je poslao tik uz vratnicu, a najveću prigodu ipak je propustio u 58. kada ga je Puškić idealno uposlio iza gostujuće obrane i kada se našao sam „oči u oči“ s gostujućim vratarom koji mu je u prvom pokušaju loptu odbio, a u drugom skrenuo loptu uz vratnicu izvan igrališta. Gosti su uzvratili dobrom prigodom u 60. minuti kada se Gubo izborio za dobru poziciju na lijevoj strani, na rubu kaznenog prostora i onda je lopta okrznula vratnicu s gornje strane. U 62. minuti, s domaće strane, Oršulić je dobro ciljao glavom s 10-ak metara nakon Puškićevog udarca iz kuta, ali lopta je za nekoliko centimetara preletjela vratnicu. Međutim, u 67. minuti, Prepelec je bio daleko precizniji kada je iz slobodnog udarca, nakon što je prethodno Ćosić oboren na rubu kaznenog prostora, naciljao gornji desni kut vratara Kuljanca i Sloga je došla do nove prednosti čijem su povećanju vrlo blizu bili u 78. minuti kada je Marić izveo udarac iz kuta s lijeve strane, a lopta u luku odsjela na gornjoj vratnici. Ono što nisu iskoristili domaći jesu gosti, odnosno u 82. minuti Vuković je izveo udarac iz kuta s desne strane, a Komšić je bio najviši u skoku i poslao loptu u mrežu za poravnanje na 2:2. Sam finiš susreta, u posljednjoj minuti i sudačkoj nadoknadi, donio je nova uzbuđenja pred domaćim vratima. Najprije je Klasan dobro pucao iz daljine, a lopta je završila u naručju vratara Gomboca koji je nakon toga, u dva navrata, odličnim reakcijama spasio svoju mrežu i bod. Najprije je pravovremeno, na rubu kaznenog prostora ušao u blok Gubi kada se našao sam ispred njega, te se potom istaknuo i efektnom paradom kada je Klasan snažno pucao s 18 metara.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.