Rugvica se „narugala“ Petrinjcima Rugvica se „narugala“ Petrinjcima
PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 12. kolu 2. HRL – sjever, ugostili su momčad Rugvice od koje su poraženi 38:22. Osim početnog vodstva (1:0)... Rugvica se „narugala“ Petrinjcima

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 12. kolu 2. HRL – sjever, ugostili su momčad Rugvice od koje su poraženi 38:22.

Osim početnog vodstva (1:0) za Petrinjce je već od starta sve krenulo „po zlu“ jer drugi pogodak postigli su tek u 10. minuti kada su ih gosti već imali šest (2:6), ali ni nakon toga nije bilo ništa bolje budući je treći uslijedio tek u 16. minuti (3:8). U takvom odnosu snaga i rezultatskog minusa protekao je gotovo cijeli daljnji tijek susreta, a uz raspoložene suigrače „najveći“ krivac u redovima Rugvice je donedavni vratar, ponekad i igrač, petrinjskog kluba Denis Nenadić koji je izaz(i)vao veliki respekt donedavnim suigračima i jednostavno im u mnogim situacijama „zaključao“ svoja vrata što su njegovi sadašnji suigrači obilato (is)koristili čemu svjedoči i konačni rezultat.

Ovom pobjedom gosti su „preskočili“ Petrinjce i na prvenstvenoj ljestvici za dva mjesta i bod više, a da ne bude sve tako crno pobrinula se uprava petrinjskog kluba koja je utakmicu proglasila i humanitarnom jer su gledatelji na ulazu davali dobrovoljni prilog za liječenje šestomjesečne Tee Matijević i sav prihod bit će doniran njezinoj obitelji.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.