Rukometaši Petrinje uvjerljivi protiv lidera Rukometaši Petrinje uvjerljivi protiv lidera
PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 8. kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever, ugostili su momčad Ivančice iz Ivanca kod koje su bili bolji... Rukometaši Petrinje uvjerljivi protiv lidera

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 8. kolu Druge hrvatske rukometne lige – sjever, ugostili su momčad Ivančice iz Ivanca kod koje su bili bolji 36:25.

Petrinjci već od samog starta nisu previše respektirali vodeću momčad prvenstva nego su nametnuli svoj tempo igre koja je goste možda iznenadila i ostali su bez konkretnog odgovora bez obzira što su u 6. minuti imali prednost od 3:1. Međutim, to im je bio i najveći učinak jer nakon toga sve je krenulo na stranu Petrinjaca koji su najčešće održavali potreban razmak od 4-5 pogodaka koji je na kraju prvog dijela bio +6 (17:11).

U prvoj polovici drugog dijela viđena je ista slika jer Petrinjci nisu dozvolili nikakva iznenađenja, a onda su postepeno počeli povećavati razliku na krilima Antonia Jurkovića koji je na četiri iz prvog dijela u drugom dodao još šest pogodaka, te na vratima Draženka Pranjića koji je svojim brojnim obranama dodao još i dalekometni pogodak u 9.minuti.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.