NeraValentinovo
Rusway ima novi singl, poručuju „Bye, bye zemljani“ Rusway ima novi singl, poručuju „Bye, bye zemljani“
Nakon duge pauze u autorskom smislu, grupa Ruswaj ima novi singl. Za razliku od dosadašnjih glazbenih uradaka, ovoga puta autori glazbe, teksta i aranžmana... Rusway ima novi singl, poručuju „Bye, bye zemljani“

Nakon duge pauze u autorskom smislu, grupa Ruswaj ima novi singl. Za razliku od dosadašnjih glazbenih uradaka, ovoga puta autori glazbe, teksta i aranžmana su članovi benda. Autor teksta i glazbe je Bobo Novaković, dok aranžman potpisuje cijeli bend. Pjesma je snimljena uživo u glazbenom studiju Hit Records-a, a miks i mastering potpisuje Zvonimir Domazet.

“Zadnjih nekoliko godina na svojim nastupima smo svirali uglavnom obrade drugih izvođača i u jednom trenutku smo shvatili da na glazbenoj sceni nedostaje pjesama u kojima bi jednako guštali i mi i publika. Tada smo zaključili da je vrijeme za nešto drugačije na glazbenoj sceni. Zahvaljujemo Hit Recordsu i Miroslavu Rusu što su nam omogućili da tako nešto i napravimo.” kazao je Marko, pjevać Ruswaja.

Pjesma “Bye, bye zemljani” prikazuje našu svakodnevnicu i sanja o jednom idealnom svijetu gdje bi svatko želio živjeti. Video spot nastao je u suradnji s prijateljima iz Kopter studija, a ideja za priču spota je potekla od bubnjara Tina. U spotu, uz članove benda glumi i radijski voditelj Stjepan Steev Bonev, koji uz saksofonista Frana glumi astronauta.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.