Ryan Adams predstavlja album “Prisoner”! Ryan Adams predstavlja album “Prisoner”!
Višestruko nominirani, nikad Grammy dobitnik i iznimno talentirani glazbenik – Ryan Adams, predstavlja novo studijsko izdanje “Prisoner“! Novi album nasljeđuje izdanje “Ryan Adams” iz 2014.... Ryan Adams predstavlja album “Prisoner”!

Višestruko nominirani, nikad Grammy dobitnik i iznimno talentirani glazbenik – Ryan Adams, predstavlja novo studijsko izdanje “Prisoner“!

Novi album nasljeđuje izdanje “Ryan Adams” iz 2014. godine, producirao ga je Ryan osobno, te objavio pod okriljem PAX AM/Blue Note/Universal Music etiketa. Ryan Adams s novog studijskog izdanja prethodno je objavio pjesme “Doomsday” i “To Be With You” te najavni singl “Do You Still Love Me?”, za koji je dostupan i prateći videospot.

“Osvrnuo sam se na različite stadije želje, i što znači biti zatvorenik vlastitih želja i čežnji” objasnio je tijekom intervjua naslov albuma te zaključio “Osjećao sam kao da mi je netko oteo najvrijedniju stvar u ljudskom životu – vrijeme.”

Novo studijsko izdanje donosi ukupno 12 novih pjesama, koje su postepeno nastajale unazad dvije godine, a upravo je u tom periodu njegov raspored bio vrlo popunjen obavezama – od promocije tek objavljenog prethodnog albuma “Ryan Adams” do live izdanja “Live at Carnegie Hall” te albuma obrada Taylor Swift “1989”. “Štogod da se tada događalo u meni, bilo je dovoljno snažno da sam morao sjesti i izbaciti to van”. Album je hrvatskoj publici od danas dostupan i u digitalnom obliku

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.