Čazmatrans2
Saborska oporba se izjasnila: Vlada je pala na Agrokoru Saborska oporba se izjasnila: Vlada je pala na Agrokoru
ZAGREB – Vlada je pala na Agrokoru, poručili su iz oporbenih saborskih klubova, upozoravajući kako su ulaganjem u Ledo članovi obveznih mirovinskih fondova izgubili... Saborska oporba se izjasnila: Vlada je pala na Agrokoru

ZAGREB – Vlada je pala na Agrokoru, poručili su iz oporbenih saborskih klubova, upozoravajući kako su ulaganjem u Ledo članovi obveznih mirovinskih fondova izgubili 600 milijuna kuna.

Osim toga, prozvali su HDZ da grčevitim držanjem za vlast pokušavaju prikriti “nešto” što će uskoro isplivati. “Vlada je pala na Agrokoru i svjedočimo nezapamćenom igrokazu vladajućih garnitura koje su dovele hrvatski politički život na samo moralno dno.”, poručio je Branimir Bunjac iz Živog zida nakon stanke koju je više zastupničkih klubova zatražilo na početku zasjedanja.

Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku upozorio je na gubitke prilikom ulaganja obveznih mirovinskih fondova u sustav Agrokor. “Obvezni mirovinski fondovi su zbog ulaganja u dionice Agrokora ostvarili ogromne gubitke, a o tome se šuti. Tko i zašto skriva ovu istinu?”, pitanje je postavio Lovrinović.

Situaciju je komentirao i SDP-ovac Peđa Grbin. “Ova današnja politička situacija, ovo grčevito držanje za vlast, ovo sramotno čuvanje fotelja nije posljedica ničeg drugog nego pokušaja da se sakrije sve ono što će isplivati iz zadnja dva mjeseca primjene lex Agrokora, zakona kojeg je pisala jedna klika okupljena oko gospođe Dalić, a podržana od strane premijera Plenkovića.”

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.