Saznajte gdje se ovaj tjedan radi u sklopu projekta “Aglomeracija” Saznajte gdje se ovaj tjedan radi u sklopu projekta “Aglomeracija”
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 13.do 18.studenoga 2017. izvodit će se sljedeći radovi: Grad Petrinja   U... Saznajte gdje se ovaj tjedan radi u sklopu projekta “Aglomeracija”

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 13.do 18.studenoga 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja

 

  • U Sisačkoj ulici i dalje traju radovi na kanalizaciji za kanalizacijsku mrežu Slatina II. faza.
  • Za slivove 2, 3, 4, 5 i 7 te sliv kolektora 8 izvode se radovi na kanalizaciji u Ulici Otokara Keršovanija i Vinogradskoj ulici.
  • U odvojku Ulice Ive Maline te odvojku Ulice Gromova izvode se radovi na kanalizaciji za slivove 1, 9, 10, 11, 12 i 14 te dogradnja kanalizacijske mreže.
  • Za kolektor 8 i kolektor 5.1 izvode se radovi na kanalizaciji u Ulici pukovnika Predraga Matanovića.
  • U Ulici Matije Gupca nastavljaju se radovi bušenja ispod državne ceste D30 za potrebe transportnog kolektora T1.
  • Vezano uz vodoopskrbu, radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 1 nastavljaju se u Ulici Ante Starčevića i Ulici kralja Tomislava. Za područje centar/istok, Cjelina 2, izvode se radovi na vodovodu u Ulici Vladka MačekaiUlici Otona Kučere.U Zagrebačkoj ulici izvode se radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 3.
  1. Mošćenica

 

  • Izvode se radovi na kanalizaciji u Ulici Ante Starčevića i Sisačkoj ulici.
  1. Nova Drenčina

 I dalje traju radovi na kanalizaciji na kolektoru Nova Drenčina.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.