Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
gospić

„Sedmorica veličanstvenih“ za četiri postolja – Šimatić i Osmanagić seniorski prvaci Hrvatske

GOSPIĆ – U Gospiću je održano 29. prvenstvo Hrvatske za seniore u hrvanju grčko-rimskim načinom.

Bilo je ovo prvo natjecanje nakon duge pauze od natjecanja koje je uslijedilo zbog epidemije Covid-a 19, a održano je pod posebnim epidemiološkim mjerama, bez gledatelja, s maskama…

Hrvački klub „Petrinja“ predstavljalo je 7 hrvača od kojih su dvojica postali prvacima države (Kristijan Šimatić i Emil Osmanagić), dok su se dvojica okitila brončanim medaljama (Dragan Vidović i Robert Sigur).

Rezultati po kategorijama su:

67 kg: Kristijan Šimatić – 1. mjesto

97 kg: Emil Osmanagić – 1. mjesto

60 kg: Dragan Vidović – 3. mjesto

77 kg: Robert Sigur – 3. mjesto

82 kg: Kristijan Prečanica – 5. mjesto

97 kg: Matej Mioković – 5. mjesto

72 kg: Marko Mitrović – 7. mjesto

U ukupnom poretku momčadski su zauzeli 5. mjesto, a na turniru ih je vodio trener Vinko Kadečka, koji je kazao: „Čestitke našim dečkima na ostvarenim rezultatima, te smo svi sretni što smo se napokon vratili na strunjače.“

Nakon Prvenstva Hrvatske za seniore, od idućeg vikenda (24.-25.10.20.) nastavlja se ligaški dio natjecanja, a Petrinjce očekuje gostovanje kod momčadi HK „Zagreb“.

  • Image00005
  • Image00004
  • Image00003
  • Image00002
  • Image00001
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X