Seniori HK Petrinja osvojili 3. mjesto na 24. „Memorijalu Jovan Bogić-Pufika“ Seniori HK Petrinja osvojili 3. mjesto na 24. „Memorijalu Jovan Bogić-Pufika“
NOVI SAD –  Na 24. „Memorijalnom turniru Jovan Bogić-Pufika“, koji je održan u sklopu Novosadskog sajma, već tradicionalno nastupili su i hrvači „Petrinje“ koji... Seniori HK Petrinja osvojili 3. mjesto na 24. „Memorijalu Jovan Bogić-Pufika“

NOVI SAD –  Na 24. „Memorijalnom turniru Jovan Bogić-Pufika“, koji je održan u sklopu Novosadskog sajma, već tradicionalno nastupili su i hrvači „Petrinje“ koji su na kraju osvojili 3. mjesto, dok je pobjednik turnira momčad Novog Sada koja je u završnom susretu bila bolja od Poreča.

U susretu za 3.mjesto petrinjski hrvači pobijedili su momčad Fruškogorca rezultatom 3:2, a pobjede su ostvarili: Vedran Mitrović, Matej Marjanović i Vinko Kadečka, a nažalost Petrinjci su na ovom turniru bili bez nekoliko standardnih hrvača koji nisu bili u mogućnosti nastupiti zbog radnih obaveza (Šimatić, Lizatović. braća Barišić, Matković).

Za HK Petrinja nastupili su: 60 kg Dragan Vidović, 70 kg Vedran Mitrović, 80 kg Matej Marjanović, 90 kg Emil Osmanagić, 130 kg Vinko Kadečka, trener: Franjo Pereković.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.