Senjak VM obranio prošlogodišnji naslov na „20. turniru ulica….“ Senjak VM obranio prošlogodišnji naslov na „20. turniru ulica….“
PETRINJA – Posljednjeg dana tradicionalnog „20. turnira ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje“ odigrane su utakmice za konačni poredak u veteranskoj i seniorskoj... Senjak VM obranio prošlogodišnji naslov na „20. turniru ulica….“

PETRINJA – Posljednjeg dana tradicionalnog „20. turnira ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje“ odigrane su utakmice za konačni poredak u veteranskoj i seniorskoj konkurenciji, te je odigrana revijalna utakmica petrinjskih rukometašica, a „haklale“ su igračice VŽRK „Petrinja“ i ŽRK „Petrinia“, dok su najmlađi (2005. i ml.) pucali na mali gol.

U seniorskoj konkurenciji igrači SENJAKA-VULKANIZACIJA MARIO obranili su prošlogodišnji naslov prvaka nakon uvjerljive (6:2) pobjede protiv momčadi SV.ROK-AUTO ŠKOLE KLINDIĆ, dok su u borbi za treće mjesto „sedmerci“ odlučivali o pobjedniku u kojima su, nakon regularnih 1:1, precizniji (2:1) bili igrači SLATINE-AUTO ŠKOLE ĆOSIĆ protiv MOŠĆENICE.

Kod veterana, u susretu za prvo mjesto, VETERANI MLADOSTI-AUTO ŠKOLE KLINDIĆ bili su sa 6:0 bolji od MOKRICA, dok je u susretu za treće mjesto KANIŽA s 5:0 nadvisila CENTAR-CAFFE BAR CODE-BIG KEBAP.

Proglašeni su i najbolji pojedinci u seniorskoj konkurenciji:

– STRIJELAC: Hrvoje Marjanović (SENJAK-VM) – 11 pogodaka

– VRATAR: Ljubomir Adamović (SV.ROK – AŠ KLINDIĆ)

– IGRAČ: Ivan Lovrić (SENJAK-VM)

Rezultati su:

revija – VŽRK PETRINJA – ŽRK PETRINIA 0:2

pucanje na „MALI GOOOL“ – 1. Duje Tintor (2009), 2. Marko Šako (2009), 3. Alan Orlić Vlatković (2006)

veterani – 3.mjesto: KANIŽA – CENTAR-CAFFE BAR CODE-BIG KEBAP 5:0

seniori – 3.mjesto: MOŠĆENICA – SLATINA-AUTO ŠKOLA ĆOSIĆ 1:1 (1:2 – 7m)

veterani – 1.mjesto: VETERANI MLADOSTI-AUTOŠKOLE KLINDIĆ – MOKRICE 6:0

seniori – 1.mjesto: SV.ROK-AUTOŠKOLE KLINDIĆ – SENJAK-VULKANIZACIJA MARIO 2:6

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.