Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Šest novooboljelih od COVID-a 19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije na današnji dan imamo šest novooboljelih od zarazne bolesti COVID-19 na području naše županije, od čega su tri pacijenta s područja Kutine, jedan pacijent je s područja Popovače, jedan pacijent je s područja Novske, a jedan pacijent je s područja Siska.

Od navedenog broja novooboljelih iz današnjeg izvješća, četvorica pripadaju članovima benda koji je svirao 27.lipnja ove godine na proslavi u Kutini gdje se zarazioa veći broj osoba, što je Stožer naveo u svojim ranijim izvješćima.

„I dalje molimo sve žitelje Sisačko-moslavačke županije neka se pridržavaju uputa i preporuka Nacionalnog stožera jer uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih nas“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Preminuo je Rajko Dujmić

Od posljedica prometne nesreće preminuo je jedan od najvećih glazbenika i skladatelja u povijesti naših

X