Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
mla-lok

Šesta uzastopna pobjeda Mladosti, poražena i zagrebačka Lokomotiva 2

PETRINJA – U sklopu priprema za proljetni nastavak prvenstva 3. HNL – Središte nogometaši petrinjske Mladosti ugostili su drugu momčad zagrebačke Lokomotive od koje su bili bolji 2:1.

Petrinjci su ovim ogledom ostvarili šestu uzastopnu pobjedu, a od samog starta krenuli su odlučno i poentirali već u 3. minuti kada je Mihaljević bio strijelac iz neposredne blizine na asistenciju Abramovića. Nakon toga, u dva navrata, u vrlo izglednim prigodama gostujuću mrežu nisu uspjeli zatresti Lihić i Abramović, ali je to uspio Hrnčević u 80. minuti kada se najbolje snašao pred gostujućim vratima nakon ubačaja Đusija s desne strane.

Što se tiče gostiju njihovi pokušaji završavali su izvan okvira ili u rukama sigurnih vratara Đurđeka i Jurgana koji je ipak morao po loptu u mrežu u posljednjim trenucima dvoboja kada je Zdunić s ruba kaznenog prostora, nakon asistencije Besija, precizno pogodio njegov donji desni kut.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X