Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda

Dio građana i u subotu od 7 do 12 h bez vode!

PETRINJA – Iz Privrede javljaju kako će i u subotu 9.studenog bez vode od 7 do 12h biti dio građana. Vode neće imati Nazorova, Turkulinova, Gajeva sa svim pripadajućim odvojcima, Držićeva, Mihanovićeva, Hanžekova, Reljkovićeva, Carekova, Mile Wod, Radićeva do Ulice Gromova, dio grada desno od Radićeve, Ulica Otona Kučere do pruge, Srnakova, dio od Petrinjčice prema gradu i niz drugih ulica u centru.

 

Iz Privede apeliraju kako valja slijediti upute Zavoda za javno zdravstvo o korištenju vode za piće: „Nakon normalizacije vodoopskrbe stanovnici trebaju prokuhavati vodu 10 minuta prije korištenje za piće.Mole se cijenjeni potrošači da uvaže ovu obavijest kao i naputke Zavoda za javno zdravstvo SMŽ.O nesmetanom korištenju vode za piće potrošači će se naknadno obavijestiti.Molimo potrošače za razumijevanje.”, ističu iz Privrede.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X