Sisačka Gradska organizacija „BM 365“ pomogla obitelji Jurković iz Crnca Sisačka Gradska organizacija „BM 365“ pomogla obitelji Jurković iz Crnca
SISAK – Gradska organizacija „Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti“ Grada Siska održala je humanitarnu akciju u sisačkom naselju Crnac. Posteljina, posuđe... Sisačka Gradska organizacija „BM 365“ pomogla obitelji Jurković iz Crnca

SISAK – Gradska organizacija „Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti“ Grada Siska održala je humanitarnu akciju u sisačkom naselju Crnac. Posteljina, posuđe i druga roba darovani su Mili Jurkoviću, čije kućanstvo broji 16 članova. Izaslanstvo je vodio predsjednik sisačke Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti Josip Takač, sa suradnicima. Uručivanju donacije nazočio je i predsjednik Udruge za razvoj i bolji život Roma Siska Ranko Nikolić.

„Hvala ovoj Stranci, hvala Zagrepčanima, hvala Siščanima, hvala svima koji su nam na ovaj način pomogli! To nama puno znači“, naglasio je Jurković. „Ovu kuću podigli smo žena i ja ali je ona preminula prije pet godina. Otada nam je jako teško, trudimo se, prihvaćamo sve poslove kad se ukaže prilika, djeca idu u školu. Kuća nije dovršena, a najviše nam treba kupaonica“, požalio se ovaj samohrani otac osmero djece.

„Sisačka organizacija Stranke rada i solidarnosti nastavit će pomagati ovoj obitelji u potrebi. Stoga apelira na sugrađane, osobito obrtnike da, u skladu s mogućnostima, doniraju hranu, sanitarije, stolariju ili druge potrepštine kako bi ova skladna obitelj vrijednih i poštenih ljudi, imala životne uvjete dostojne čovjeka“, stoji u priopćenju ove stranke.

„Inače, ovo je nastavak dobrotvornog rada GO ove Stranke, u suradnji sa ŽO Stranke u Sisačko-moslavačkoj županiji, te zagrebačkim stranačkim organizacijama Gradske četvrti Gornja Dubrava i Mjesnog odbora Dobri dol. Koordinatorica zagrebačkih humanitaraca je mr. sc. Andreja Marcetić“, dodaju u svom priopćenju.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.