Sisački HDZ izabrao nove članove Gradskog i Nadzornog odbora stranke te izaslanika na Općem saboru Sisački HDZ izabrao nove članove Gradskog i Nadzornog odbora stranke te izaslanika na Općem saboru
SISAK – Sisački HDZ je prošlog vikenda proveo izvanredne izbore za članove Gradskog odbora, Nadzornog odbora i za izaslanika na Opći sabor stranke. Predloženi... Sisački HDZ izabrao nove članove Gradskog i Nadzornog odbora stranke te izaslanika na Općem saboru

SISAK – Sisački HDZ je prošlog vikenda proveo izvanredne izbore za članove Gradskog odbora, Nadzornog odbora i za izaslanika na Opći sabor stranke. Predloženi kandidati izabrani su jednoglasno, javnim glasovanjem.

Na početku Izborne skupštine, sve prisutne je pozdravio predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Sisačko-moslavačke županije i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je izrazio zadovoljstvo načinom provedbe izbora unutar sisačkog HDZ-a.

Naglasio je kako je sisački HDZ najbrojnija i najsnažnija organizacija u županiji s gotovo 2500 članova te da je osobito važno zajedništvo koje su članovi pokazali, kako je istaknuo Žinić, tijekom provedbe unutarstranačkih izbora.

Predsjednik sisačkog HDZ-a Ivan Celjak se zahvalio svim članovima na otvorenoj, uključivoj, transparentnoj suradnji i radu, dok je novim članovima Gradskog odbora čestitao na novom, drugom radnom mjestu. Kako stoji u njihovom priopćenju, Celjak je istaknuo da predsjednik Gradskog odbora, članica ili član Gradskog odbora ne znači poziciju ili funkciju, već obvezu na rad. „Niti predsjednik niti članovi Gradskog odbora nisu iznad ostalih članova. To znači da smo prihvatili obvezu raditi više od ostalih članova u najboljem interesu društva u cjelini“, rekao je Celjak.

Novi izabrani članovi Gradskog odbora HDZ-a Sisak su Gordana Begedin, Zdenko Brodar, Barbara Brodarac, Ivana Čubrilo Franjić, Maja Gobac, Milan Golik, Ankica Grubišić, Marko Jajčinović, Tonka Jozić Novinc, Tihomir Kožić, Ante Krpan, Draženka Kušević, Hrvoje Lepesić, Albin Matiješević, Josip Pavičić, Marijan Pešun, Mateo Popović, Ana Posavec, Zvonko Rajković, Valentina Sučić i Franjo Šaban.

Željka Josić, Ivanka Roksandić, Vesna Štengl, Stjepan Vužić i Darko Žak su članovi Gradskog odbora sukladno unutarnjim propisima HDZ-a. Sisački HDZ-ovci danas su jednoglasno, javnim glasovanjem u Nadzorni odbor izabrali Hrvoja Bukovca, Adrijanu Cindrić, Ivanu Vabik Klarić, Borisa Klekovića i Boška Kršića. Na isti način, za izaslanika na Opći sabor HDZ-a izabran je Jurica Devčić.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.