Sisački HDZ o otkazima u Rafineriji: „Ovakve odluke samo štete politici za koju se mi zalažemo“ Sisački HDZ o otkazima u Rafineriji: „Ovakve odluke samo štete politici za koju se mi zalažemo“
SISAK – Nakon najava INA-e o gašenju FCC postrojenja u sisačkoj Rafineriji i nakon najave o 40 otkaza do kraja godine, priopćenjem je reagirala... Sisački HDZ o otkazima u Rafineriji: „Ovakve odluke samo štete politici za koju se mi zalažemo“

SISAK – Nakon najava INA-e o gašenju FCC postrojenja u sisačkoj Rafineriji i nakon najave o 40 otkaza do kraja godine, priopćenjem je reagirala i Gradska organizacija sisačkog HDZ-a.

„MOL-ova najava organizacijskih promjena u Rafineriji nafte Sisak koja podrazumijeva prekid rada postrojenja FCC u sisačkoj rafineriji odnosno “otpremanje” 40-ak radnika objašnjava zašto sisački HDZ podržava što bržu realizaciju otkupa MOL-ovih dionica od strane Republike Hrvatske. Ovakve odluke samo štete politici za koju se mi zalažemo, a to je gospodarski oporavak Siska, privlačenje ulaganja u naš grad i južnu gospodarsku zonu, prometno povezivanje kao i stvaranje novih radnih mjesta. Ukoliko se nastavi ovaj trend MOL-ove poslovne politike, bit će ugrožena socijalna stabilnost Siska. Imamo povjerenja u Vladu da će naći rješenje za ovaj slučaj“, stoji u priopćenju sisačkog HDZ-a.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.