Siščani srebrni na međunarodnom natjecanju Siščani srebrni na međunarodnom natjecanju
SPLIT/SISAK – Nakon što je ekipa “Lipe” OŠ “22. lipnja” Sisak bila zlatna u igranju graničara na Sportskim igrama mladih u Splitu, plasirali su... Siščani srebrni na međunarodnom natjecanju

SPLIT/SISAK – Nakon što je ekipa “Lipe” OŠ “22. lipnja” Sisak bila zlatna u igranju graničara na Sportskim igrama mladih u Splitu, plasirali su se na međunarodno natjecanje održano proteklog vikenda, također u Splitu.

Mladi Siščani, s učiteljicama Marijanom Lamzom i Katarinom Bobetko na međunarodnom natjecanju osvojili su srebrnu medalju te njome još jednom potvrdili koliko su dobri u igranju ove igre.

Jubilarne 20. Sportske igre mladih svečano su zatvorene na splitskoj Rivi. Više od 140 tisuća djece iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije sudjelovalo je na Igrama, a na zatvaranju se okupilo 800 pobjednika iz sve tri zemlje, koji su se natjecali u malom nogometu, rukometu, uličnoj košarci, odbojci, tenisu, stolnom tenisu, šahu, graničaru, utrci na 60 metara te odbojci na pijesku.

sportfinale290816

Podsjetimo, Sportske igre mladih izrasle su u jedinstvenu i prepoznatljivu sportsku organizaciju koja u svom programu za primarni cilj ima promicanje zdravog života i prijateljstva među djecom i mladima. Pružajući sadržaj djeci u sportskom obliku potiče se razvoj temeljnih vrijednosti svakog civiliziranog društva: toleranciju, prijateljstvo i altruizam među djecom i mladima. Više od desetljeća Sportske igre mladih dokazuju svoju veliku društvenu vrijednost, pobuđuju zainteresiranost djece i mladih za sportska nadmetanja i druženje.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.