Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
sis-pet-kup

Siščani u KUP-u uzvratili za poraz u prvenstvu

SISAK – U 1. kolu Hrvatskog rukometnog KUP-a rukometaši Petrinje gostovali su kod prvenstvenog suparnika, momčadi Siska od koje su poraženi 31:30.

Petrinjci su furiozno krenuli u utakmicu i u prvih pet minuta došli su do četiri pogotka prednosti kada su domaći tek prvi puta pogodili mrežu gostujućeg vratara Pranjića, a do drugog pogotka trebalo im je isto toliko vremena kada su u napadu krenuli u igru bez vratara, odnosno sa sedam igrača u polju što je na kraju prvog dijela rezultiralo poravnanjem rezultata i prednosti od +3 (18:15).

Istom formulom domaći su krenuli i u drugom dijelu, te su održavali prednost od jednog do najviše tri pogotka prednosti, te su u uzbudljivoj završnici ipak uspjeli minimalno poentirati. Kod domaćih jedini dvocifreni strijelac bio je Mario Prišek s 11 pogodaka, a pratio ga je Rok Malin s 8, dok je kod Petrinjaca strijelce predvodio Luka Marjanović s 9, uz Karla Rosspachera s dva manje. Također i vratari su dali svoj doprinos, odnosno domaći Antonio Novinc upisao je 12, a gostujući Draženko Pranjić 14 obrana.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X