Siscia i Petrinjčica podijelili bodove Siscia i Petrinjčica podijelili bodove
SISAK – Nogometaši Petrinjčice, u 7. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – zapad, gostovali su u Sisku kod momčadi Siscie, a susret je okončan... Siscia i Petrinjčica podijelili bodove

SISAK – Nogometaši Petrinjčice, u 7. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – zapad, gostovali su u Sisku kod momčadi Siscie, a susret je okončan bez pobjednika 3:3.

Nakon nekoliko početnih pokušaja s jedne i druge strane, kada su oba vratara Oraščanin i Tolušić bili na visini zadatka, Siščani su u samo dvije minute došli do dva pogotka prednosti. Najprije je, u 5. minuti, Cerjak odlično reagirao na ubačenu loptu Žarkovića s lijeve strane, a minutu kasnije Galonja se na devet metara našao pred vratarom Tolušićem koji mu je krenuo u susret, ali nije uspio spriječiti ulazak lopti u mrežu. Ipak, u 12. minuti i Petrinjci su uspjeli poentirati kada je Lovrić s deset metara, ispred samih domaćih vrata, pronašao Lovrekovića koji je uspješno skrenuo loptu u mrežu.

Na početku drugog dijela, nakon tridesetak sekundi, domaći su došli do povećanja prednosti kada je Marović započeo akciju oko sredine igrališta i uz dupli pas i asistenciju Cerjaka po treći puta matirao je vratara Tolušića. Nakon toga dva puta poentirali su i Petrinjci i to u 27. minuti u brzopoteznoj akciji Matkovića i Lovrića nakon čijeg je oštrog udarca Križe skrenuo loptu u vlastitu mrežu, a onda je u 33. minuti, u solo dionici, Matković s deveterca matirao domaćeg vratara Oraščanina. Do samog kraja do „cijelog plijena“ mogli su doći i jedni i drugi, naime za domaće Cerjak je u 37. minuti imao prigodu iz kaznenog udarca s deset metara, ali vratar Tolušić je njegov udarac neutralizirao i obranio svoju mrežu, dok je za goste, tridesetak sekundi prije kraja, Matić iz neposredne blizine uzdrmao vratnicu.

Ostali rezultati su:

NOVI MAROF – ZAGREB 92 4:4

OTOČAC – FUTSAL PULA 1:1

BJELOVAR – RAB – odgođeno

Trenutni poredak je: 1. FUTSAL PULA 17, 2. NOVI MAROF 13, 3. OTOČAC 12, 4. PETRINJČICA 10, 5. BJELOVAR (-1) 8, 6. RAB (-1) 6, 7. ZAGREB 92 5, 8. SISCIA 2 boda.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.