Siscia napunila mrežu Petrinjčice Siscia napunila mrežu Petrinjčice
SISAK – Nogometaši Petrinjčice, u 6. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – sjever, gostovali su u Sisku kod momčadi Siscie od koje su poraženi... Siscia napunila mrežu Petrinjčice

SISAK – Nogometaši Petrinjčice, u 6. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – sjever, gostovali su u Sisku kod momčadi Siscie od koje su poraženi 7:1.

Već od samog starta vođena je „rovovska borba“ budući se igrači jedne i druge momčadi dovoljno dobro poznaju i bilo je teško prirediti neko iznenađenje, barem u prvom poluvremenu u kojem su mreže mirovale, ali bilo je nekoliko situacija koje su „mirisale“ na pogotke. Tako je za Petrinjce Baniček u 6. minuti pogodio vratnicu, a Hrvoje Marjanović u 17. i 20. minuti nije najs(p)retnije reagirao u situacijama koje je inače rješavao i „zatvorenih očiju“, dok su Siščani u tom razdoblju preko Marovića, Hamzagića ili Toljana pokušavali „dalekometnom paljbom“ ugroziti vratara Tolušića.

U drugom dijelu viđena je sasvim druga slika, a počelo je pogotkom Lovrića u 22. minuti iz slobodnog udarca s deset metara za vodstvo Petrinjaca koje je trajalo kratko samo do slijedeće minute i poravnanja Žarkovića, a kada je Hamzagić u 31. minuti, u solo dionici, donio prednost Siščanima ubrzo su Petrinjcima „kola krenula nizbrdo“ koje je „pogurao“ Žarković hat-trickom u samo dvije minute, od 34. do 36., dok su „točku na i“ stavili Hamzagić i Galonja u 38. i 40. minuti.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.