Sjajan uspjeh Mirele Malović Vassung u Mađarskoj Sjajan uspjeh Mirele Malović Vassung u Mađarskoj
NAGYATÁD – Mirela Malović Vassung u Mađarskoj je postigla sjajan uspjeh u jednoj od najtežih sportskih disciplina, triatlonu. Na ekstremnom IronManu, koji obuhvaća 3800... Sjajan uspjeh Mirele Malović Vassung u Mađarskoj

NAGYATÁD – Mirela Malović Vassung u Mađarskoj je postigla sjajan uspjeh u jednoj od najtežih sportskih disciplina, triatlonu.

Na ekstremnom IronManu, koji obuhvaća 3800 m plivanja, 180 km vožnje bicikla, te 42 km trčanja, osvojila je sjajno 3. mjesto u svojoj kategoriji, odradivši sve tri discipline za 14 sati, 6 minuta i 38 sekundi.

Na taj način je, ne samo prva Petrinjka kojoj je to uspjelo, već i jedna od rijetkih Hrvatica koje su to uspjele ostvariti.

Najveća podrška u ostvarivanju ovog uspjeha joj je njezin suprug Dražen, inače i sam maratonac, triatlonac.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.