Sloga bolja od Mladosti iz Bobovca Sloga bolja od Mladosti iz Bobovca
HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 14. kolu Treće županijske nogometne lige sisačko-moslavačke, ugostili su momčad Mladosti iz Bobovca od koje su bili... Sloga bolja od Mladosti iz Bobovca

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 14. kolu Treće županijske nogometne lige sisačko-moslavačke, ugostili su momčad Mladosti iz Bobovca od koje su bili bolji 2:1.

Počelo je prvom prilikom Hrastovčana već u 6. minuti kada je Knežić precizno izveo slobodni udarac s 20-ak metara ciljavši gornji desni kut, ali vratar Štajduhar uspio je izbaciti loptu izvan igrališta, a onda su u 16. minuti poentirali gosti kada se Vinković odlučio na udarac s 20-ak metara i precizno pogodio gornji lijevi kut vratara Gomboca. Na poravnanje se čekalo do 23. minute kada je ubačenu loptu u kazneni prostor gostujući igrač Didulica zaustavio rukom, a sudac Mlinarić pokazao na bijelu točku odakle je precizan bio Lovrić. Do kraja prvog dijela, u posljednjim sekundama, pred gostujućim kaznenim prostorom dupli pas odigrali su Knežić i Gašparić nakon čijeg je udarca lopta proletjela tik uz vratnicu.

Drugi dio počeo je prigodom gostiju već u 47. minuti kada se Marijan Dorosulić iznenada našao sam na „petercu“ i oči u oči s Gombocom domaći čuvar mreže uspio je na crti loptu ukrotiti. Odmah u 50. minuti uzvratili su i domaći kada se Marić probio po lijevoj strani i ubacio na „peterac“ odakle je Lovrić glavom pucao za malo iznad vratnice. Samo pet minuta kasnije viđen je još jedan dalekometni udarac, ovaj puta s 25 metara, kada je Gašparić kroz šumu nogu, ali i kroz noge vratara Štajduhara, pronašao put lopti u mrežu. Mogli su domaći još i „podebljati“ vodstvo u 76. minuti kada su u akciji sudjelovali Cvetković i Lovrić koji je s desne strane gađao suprotnu, ali lopta je prohujala tik uz vratnicu, zatim u 81. minuti u kontri Lovrića i Gašparića koji je ponovo bio neprecizan za nekoliko centimetara, te u 88. minuti kada je Knežić uposlio Gusića na lijevoj strani, a nakon njegovog pokušaja gađanja suprotne lopta je i ovaj puta prošla pokraj vrata.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.