Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
sl-zb

Sloga četvorkom upisala četvrtu prvenstvenu pobjedu

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge uz Hrastovice, u 9. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Zelenog brijega iz Siska od koje su bili bolji 4:2.

Prvi su priprijetili gosti već u 6. minuti kada se Debeljak probio po desnoj strani i na suprotnoj vratnici pronašao Babića koji je glavom iz neposredne blizine umjesto u mrežu skrenuo loptu izvan igrališta. Odmah nakon toga, u 11. minuti, domaći su poentirali iz svoje prve prigode kada je Knežić, s 20-ak metara, zapucao prema vratima, a lopta se od vratnice odbila do Lovrića koji ju je pospremio u mrežu. U 16. minuti gosti su uzvratili prodorom Babića po lijevoj strani kada je uposlio Knezića u sredini kaznenog prostora, ali domaći vratar Dumbović uspješno je loptu odbio, a u 18. minuti ipak su došli do prvog pogotka u akciji u kojoj je Mustafić s rubne crte ubacio loptu na „peterac“ odakle ju je Pokas glavom skrenuo u mrežu. Nakon toga na scenu je stupio domaći igrač Lovrić kada je najprije u 31. minuti lob udarcem s 18 metara prevario vratara Čaića, te je dvije minute kasnije izborio i realizirao kazneni udarac kada je Dizdarević igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

U drugom dijelu, u 58. minuti, gosti su izveli brzu akciju koju je Đurić okončao udarcem u vratnicu, a isti ishod bio je i s domaće strane u 60. minuti u akciji u kojoj su u konačnici dupli pas odigrali Vule i Knežić koji se potom u 68. minuti našao sam iza gostujuće obrane, ali vratar Čaić uspio je loptu izbaciti izvan igrališta. U 70. minuti dupli pas s domaće strane razmijenili su Vule i Mandić koji je odlično pucao s 20-ak metara, ali lopta je prohujala tik uz vratnicu. U samom finišu, u 83. minuti, sam svoj majstor bio je Podunavac kada je najprije oboren u domaćem kaznenom prostoru, a onda i uspješan realizator najstrože kazne. U 87. minuti i Lovrić je mogao upisati više od postignutog hat-tricka kada je Vule ubacio loptu s desne strane koja je prošla sve igrače ispred gostujućih vrata sve do domaćeg napadača na suprotnoj strani, ali njegov udarac Vlašić je uspio blokirati. Na kraju, u sudačkoj nadoknadi, Vule se ponovo uspio probiti po desnoj strani gdje je na suprotnoj uspio pronaći Todorovića koji se najbolje snašao između gostujućeg vratara i dva igrača i pospremiti loptu u mrežu.

 • Image00012
 • Image00011
 • Image00010
 • Image00009
 • Image00008
 • Image00007
 • Image00006
 • Image00005
 • Image00004
 • Image00003
 • Image00002
 • Image00001
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili