Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
slo-su

Sloga i Sunjski podijelili bodove

HRASTOVICA – U 13. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak nogometaši Sloge iz Hrastovice ugostili su momčad Sunjski iz Grede Sunjske, a susret je okončan bez pobjednika 1:1.

Domaći su prvi priprijetili ozbiljnije u 10. minuti kada ja Gašparić u solo dionici u trku s 20 metara poslao loptu tik uz vratnicu, a nakon toga u kaznenom prostoru gostiju dupli pas su odigrali Vule i Gašparić nakon čijeg je udarca gostujući vratar Paradžik krajnjim naporom uz vratnicu izbacio loptu izvan igrališta. Ipak, u 25. minuti, Hrastovčani su poentirali kada je Knežić ubacio dugu loptu na rub kaznenog prostora gdje ju je Hrdalo samo kratko odbio, a Grubješić pritrčao i smjestio je u donji desni kut gostujućeg vratara. U 30. minuti gosti su imali dvostruku prigodu kada se Dorosulić odlučio na udarac s 20 metara, a domaći vratar Dumbović uspio je loptu odbiti koja je potom došla do Laktašića čiji je novi pokušaj padom u noge Dumbović ponovo neutralizirao. Novu prigodu gosti su imali i u 35. minuti kada je Laktašić uz rub igrališta s lijeve strana gađao praznu mrežu ispred koje se našao domaći Marić i izbacio loptu izvan igrališta.

Drugi dio počeo je novom prigodom domaćih u 50. minuti kada je gostujući vratar Paradžik oborio Mandića u naletu, a potom i obranio kazneni udarac Bruni Marjanoviću. Nakon toga uslijedilo je i poravnanje rezultata u 55. minuti u akciji u kojoj je Laktašić najprije dobro pucao s lijeve strane, a vratar Dumbović loptu odbio i nakon nekoliko odbijanaca došla je na rub 16-erca odakle ju je Hrdalo pospremio u mrežu. Do kraja gosti su imali još dva dobra pokušaja i to u 77. minuti kada je vratar Dumbović izbacio loptu i svoga donjeg desnog kuta nakon udarca Šestanovića, te u 85. minuti nakon udarca Laktašića kada je izbacio loptu iz donjeg lijevog kuta.

U istom natjecanju nogometaši Češkog Sela gostovali su u Gredi kod domaće momčadi Mladosti od koje su bili bolji 5:2, a po dva puta strijelci su bili Pranjić i Prepelec, te jednom Marić.

  • Image00001
  • Image00002
  • Image00003
  • Image00004
  • Image00005
  • Image00006
  • Image00007
  • Image00008
  • Image00009
  • Image00010
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X