Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
slo-slav

Sloga minimalno poražena od Slavonca

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 9. kolu Druge županijske nogometne lige sisačko-moslavačke, ugostili su momčad Slavonca iz Lipovljana od koje su poraženi 3:2.

Za domaće je počelo vrlo loše već u 2. minuti kada je, nakon ubačaja gostujućeg igrača Kušmiša s lijeve strane pred domaća vrata, u pokušaju izbacivanja lopte glavom, domaći igrač Rogina je pogodio vlastitu mrežu. U nastavku su domaći su mogli anulirati gostujuću prednost u nekoliko navrata i to u 12. minuti kada su dupli pas odigrali Prepelec i Matić, a lopta je prohujala pokraj vratnice. Nakon toga su bili u obrnutim ulogama u 18. minuti, a ishod je bio isti, dok je najizgledniju priliku Prepelec imao u 24. minuti kada je pobjegao gostujućoj obrani, ali vratar Topić mu je pravovremeno krenuo u susret i nogama blokirao njegov pokušaj. Minutu kasnije Prepelec je u naletu, u sredini kaznenog prostora, bio u „sendviču“ dva gostujuća igrača i ostalo je dvojbeno je li oboren za najstrožu kaznu, međutim sudac Gulan je odlučno ostao pri svome stavu, nije bilo „kreča“ i igra je nastavljena. Poslije toga uzbuđenja su se preselila na suprotnu stranu pa je u 27. minuti, nakon odbijene lopte, Curić pokušao s ruba kaznenog prostora, međutim domaći vratar Radman je „iščupao“ loptu iz svog donjeg lijevog kuta, a onda su u 35. minuti gosti poentirali u gužvi pred domaćim vratima u kojoj su se najbolje snašli Kušmiš i strijelac Božić. Još su za goste, u prvom dijelu, pokušali Podvalej u 37. minuti kada je lopta s 20-ak metara prohujala uz vratnicu, te Pernička u 41. minuti kada je nakon njegovog udarca s 18 metara vratar Radman uspio loptu odbiti.

U drugom dijelu, u 49. minuti, Božić je za goste pokušao iz okreta sa 6-7 metara, ali domaći čuvar mreže uspio je loptu neutralizirati. Međutim samo minutu kasnije bio je nemoćan nakon što je na njegovu odbijenu loptu natrčao Pernička i pospremio je u mrežu. Visoko vodstvo gostiju nije obeshrabrilo domaće i u jeku njihovih napada u 57. minuti spasila ih je vratnica, a odmah u slijedećoj minuti došlo je do smanjenja rezultata kada se Ivišić najbolje snašao u gužvi. Međutim, gosti su zaprijetili i u 71. minuti kada je Kušmiš s desne strane na „petercu“ pronašao Curića na čiji je udarac glavom Radman još jednom dobro reagirao, ali i kada je u 80. minuti odlično potegao s 18 metara, a domaći vratar prebacio loptu preko vratnice. Ipak, u 87. minuti još jedna dobra domaća akcija, odnosno brza kontra, rezultirala je pogotkom kada se Ivišić našao sam ispred vratara Topića i pokraj njega poslao loptu u nebranjeni dio mreže. Na kraju, unatoč još nekim pokušajima, Hrastovčani nisu uspjeli poravnati i Lipovljani su kući odnijeli sva tri boda.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Vilenjaci se bude“

STRAŠNIK – Nakon što su svoju „ruku dobrote“ pružili osobama i obiteljima u potrebi, skupina

X