Sloga i Posavina bez pobjednika i pogodaka Sloga i Posavina bez pobjednika i pogodaka
HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice u 4. kolu 3. ŽNL NS SMŽ ugostili su momčad Posavine iz Preloščice, a susret je okončan bez... Sloga i Posavina bez pobjednika i pogodaka

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice u 4. kolu 3. ŽNL NS SMŽ ugostili su momčad Posavine iz Preloščice, a susret je okončan bez pobjednika i pogodaka – 0:0.

Već u 7. minuti Hrastovčani su ozbiljnije priprijetili preko Perušića dobrim udarcem s 18 metara, ali odličnom paradom vratar Valentino Vitković navijestio je i ono što je uslijedilo kasnije tijekom utakmice kada je ostao posljednja prepreka svim domaćim pokušajima, a to se dogodilo već u 9. minuti kada je uspješno blokirao udarac Lovriću. Isto tako dobrom intervencijom uzvratio je i domaći vratar Gomboc nakon odličnog udarca Kukurića u 16. minuti. U 20. minuti domaći su pokušali i iz slobodnog udarca kojeg je sa 17 metara izveo Lovrić, ali lopta je prohujala tik uz vratnicu, a nakon toga je uslijedila nova serija uspješnih obrana gostujućeg vratara pa je tako u 24. minuti u svom donjem desnom kutu ukrotio loptu nakon Starčevićevog udarca s 25 metara, kao i u 28. minuti kada je pokupio loptu iz gornjeg desnog kuta nakon akcije Starčevića i Perušića. Gosti su uzvratili u 32. minuti preko Šajnića koji je izveo slobodni udarac s 25 metara, ali lopta je prohujala tik iznad vratnice. U prvom dijelu, u 38. minuti, domaći su bili u dobroj prigodi kada je Oršulić povukao akciju po lijevoj strani i ubacio na suprotnu gdje se na desetak metara našao Lovrić i opalio iz prve poluvolejem, ali pogodio je mrežu uz vratnicu s vanjske strane.

U drugom dijelu, u 57. minuti, Starčević je za domaće izveo udarac iz kuta s lijeve strane, a na „petercu“ je Rogina pucao glavom, međutim lopta je uz vratnicu završila izvan igrališta. U 64. minuti ponovo se iskazao gostujući čuvar mreže u akciji u kojoj je Knežić u prigodu izbacio Prečanicu koji je u trku odlično pucao s ruba kaznenog prostora, ali Valentino Vitković i to je neutralizirao. U samom finišu, u 80. minuti, gosti su bili vrlo blizu pogotku kada se Mašinović našao sam na desnoj strani, na rubu 16-erca, ali pucao je za malo pokraj vrata, dok su se domaći u posljednjim sekundama spasili u pravoj fliper akciji pred svojim vratima kada su za redom pucali Kukurić, Mašinović i Krznarević, ali na kraju vratar Gomboc je nakon svih odbijana uspio ukrotiti loptu za konačnu podjelu bodova.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.